Gratis webinar "Taal en voorlezen"

voorlezen

Ontdek de magie van taal tijdens de gratis webinar ‘Taal en voorlezen’ van GGD Zaanstreek-Waterland. Aanstaande ouders en ouders van baby’s en dreumesen kunnen hieraan meedoen op donderdag 29 februari van 19.30 tot 20.30 uur.

Wist je dat je baby al tijdens de zwangerschap begint met het leren van taal? Vanaf de 20e week van de zwangerschap kan je kleintje geluiden horen. En vanaf de 24e week herkent het zelfs stemmen. Je baby kent jouw stem dus al voordat het geboren is. Hoe mooi is dat! Praat en zing daarom tegen de buik, want deze klanken herkent je baby na de geboorte. En na de geboorte is het avontuur nog maar net begonnen!

In dit webinar hoor je van Janneke van der Made, logopediste van de GGD, en Mariëlle Jansen, leesmediaconsulent bij De Bieb voor de Zaanstreek, hoe baby’s en dreumesen taal leren. Ontdek hoe jij als ouder de taalontwikkeling van je kleintje kunt stimuleren en geniet van deze bijzondere momenten van contact.

Wil je meer weten over de taalontwikkeling van je baby en dreumes? Schrijf je dan nu in via de website van het Cursusbureau en ontvang de link voor dit boeiende webinar. Laat de magie van taal beginnen!