Happy in de herfst

Happy in de herfst

De dagen worden korter. Regen, wind en zon wisselen elkaar af. Het is weer herfst. Misschien wel de mooiste van alle seizoenen, want de bomen veranderen in koper, brons en goud. Prima tijd dus om het bos in te gaan. Er is zoveel te zien en te beleven buiten. Deze maand delen we daarom een heleboel leuke herfstactiviteiten. Denk aan paddenstoelen zoeken, knutselen met spullen uit de natuur en pompoenen uithollen.

Deze maand begint trouwens met de Week van de Opvoeding. Dit jaar is het landelijke thema ‘Opvoeden is Samenspel’. Met dit thema wil de organisatie ouders bewust maken van het netwerk dat zich om hun kind bevindt (zoals grootouders, leerkracht, coach/trainer/ kinderopvang). Deze mensen hebben allemaal impact op je kind en wanneer je goed met hen samenwerkt, kan dit een hele positieve invloed hebben op je kind en je als ouder steunen in de opvoeding. Leuk om dus eens uit te zoeken welke mensen een belangrijke rol spelen in het leven van jouw kind en hiermee aan de slag te gaan.

Verder belichten we manieren om ook in de herfst gezond, gelukkig en natuurlijk warm te blijven. Zo is iedereen helemaal happy in de herfst!

Hulp nodig of vragen?