Zon, zee…..zomer (part 2)

Zon, zee ... zomer (part 2)

De zomer is nog in volle gang en veel mensen genieten van hun welverdiende rust op een gezellige familiecamping, een luxe resort of gewoon lekker thuis.

Daarom gaan we deze maand nog even door met diverse zomerse onderwerpen. Bijvoorbeeld waarom het in de zomervakantie goed is om toch een dagelijkse structuur aan te houden of wat je kunt doen met de kinderen als het even geen mooi weer is in de vakantie. En ook hoe je het op de achterbank gezellig houdt tijdens lange ritten in de auto.

Omdat we snappen dat opvoeden tijdens de vakantie gewoon doorgaat, besteden we ook aandacht aan die momenten dat je het als ouder even moeilijk hebt. Als je weer tegen je kind staat te schreeuwen terwijl je je had voorgenomen dat niet meer te doen.

En natuurlijk besteden we ook aandacht aan het feit dat straks alle kinderen weer ‘back to school’ gaan. Een nieuwe klas, een nieuwe juf of meester en voor sommigen de stap naar de middelbare school. Spannende tijden.

Ook in de zomermaanden zijn wij gewoon bereikbaar voor vragen over - en hulp bij opvoedproblemen. Neem dus gerust contact met ons op.

Hulp nodig of vragen?