Mediation bij scheiding voor ouders in de Purmer-Noord

choice

Geen kosten voor mediation voor ouders in de Purmer Noord!

Wat goed dat je dit leest! Deze informatie is bedoeld voor alle ouders die gaan scheiden of al gescheiden zijn. Als mensen gaan scheiden is dit nooit leuk. Vooral niet voor de kinderen. Maar als ouders dan toch uit elkaar gaan, is het belangrijk dat zij goede afspraken maken over de verzorging en omgang van de kinderen. Zo voorkom je dat je als ouders en kinderen in vervelende situaties terecht komt. En de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Dat is belangrijk!  Zorg ervoor dat je kind er niet de dupe van wordt.

Maar hoe doe je dit? Er komt een hoop op je af als je gaat scheiden maar soms ook als je al een tijdje gescheiden bent. Veel ouders weten niet goed wat er allemaal geregeld moet worden of het lukt ouders niet om samen goede afspraken te maken.
Om jullie als ouders te ondersteunen wordt er vanuit de gemeente een MFN-registermediator aangeboden. Deze mediator helpt ouders om alles te regelen wat nodig is tijdens een scheiding maar ook na een scheiding.
De mediator helpt bij het maken van afspraken over de kinderen maar ook over financiële afspraken zoals de alimentatie en de verdeling van alle bezittingen.

In een vrijblijvend eerste gesprek kijkt de mediator samen met de ouders wat er nodig is om goede afspraken te maken. De gesprekken met de mediator zijn vertrouwelijk. De mediator is onafhankelijk en neutraal en is er om jullie verder op weg te helpen. Er zijn geen kosten aan de mediation verbonden.

De MFN-registermediators, Renate Westerbos en Jessica Zutt, zijn te bereiken op het emailadres info@westerbosenzuttmediation.nl en telefoonnummer 06-15113140.